INFORMASJON


Jeg heter Tone Vollan Tyldum og er i år midtveis til 100.  Jeg bor midt i Norge, I et lite vakkert dalføre som heter Susendal. Jeg er en dame med stor skapertrang, og har alltid vært glad i å lage ting. Men, det var ikke før i 2016, da jeg startet på en videreutdanning om Digital Kunst og Håndverk, at jeg virkelig fikk øynene opp for at digitale verktøy kan åpne mange nye muligheter for skapende virksomhet.  Som utgangspunkt er jeg innovativ og jeg lærte masse nytt mens jeg holdt på med dette. Spesielt syns jeg det er spennende å bruke digitale verktøy i planleggingen av praktisk håndverk. Hybride løsninger, hvor det fysiske/taktile og det digitale blir forent, dette syns jeg er aktuelt og nytenkende. Jeg bruker også IPad mye til tegning og design.

Med bakgrunn i dette startet jeg i 2019 egen bedrift og fikk næringsstøtte fra kommunen. Det har gitt meg mulighet til bruke tid på å bygge opp min egen bedrift. Navnet ToneTingeLing hadde hengt ved meg en stund, men med god hjelp valgte jeg å gi bedriften navnet ToneStingeLing. Navnet syns jeg gjenspeiler det jeg holder på med, noe jeg også forsøker å formidle i min navnelogo.

Jeg brenner for å bruke digitale verktøy i nye sammenhenger, og har funnet mange nye måter å tegne, designe på. Gjerne på nye måter, som en del av en prosess, eller rett og slett som et hjelpemiddel for å ha mulighet til å være skapende uten behov for å ha all verdens utstyr.Redigering av egne produkter, malte og digitalt tegnet har også blitt en del av det jeg holder på med.

Jeg gleder meg til å presentere mine ideer, mine produkter, mine tanker...kort sagt MIN KREATIVE VERDEN!

Takk for at du blir med på reisen!

Takk for at du stikker innom!