INFORMASJON


Jeg heter Tone Vollan Tyldum og er i år midtveis ti 100.  Jeg bor midt i Norge, I et lite vakkert dalføre som heter Susendal. Jeg er en dame med stor skapertrang, og har alltid vært glad i å lage ting. Men, det var ikke før i 2016, da jeg startet på en videreutdanning om Digital Kunst og Håndverk, at jeg virkelig fikk øynene opp for at digitale verktøy kan åpne mange nye muligheter for skapende virksomhet.  Som utgangspunkt er jeg innovativ og jeg lærte masse nytt mens jeg holdt på med dette. Spesielt syns jeg det er spennende å bruke digitale verktøy i planleggingen av praktisk håndverk. Hybride løsninger, hvor det fysiske/taktile og det digitale blir forent, syns jeg er aktuelt og nytenkende. Jeg bruker også IPad mye til tegning og design.

Med bakgrunn i dette startet jeg i 2019 egen bedrift og fikk næringsstøtte fra kommunen. Det har gitt meg mulighet til å lage dette gratisnettkurset som skal gi alle som har lyst, muligheten til å lære hvordan IPaden kan være et verktøy for kreativitet og skaperevne.

Jeg brenner for å bruke digitale verktøy i nye sammenhenger.

Gjerne på nye måter, som en del av en prosess, eller rett og slett som et hjelpemiddel for å ha mulighet til å være skapende uten behov for å ha all verdens utstyr.

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med dette.

Takk for at du blir med på reisen!

Lykke til!