OM MEG: 

 E HAR EIN IDÈ...

Jeg har alltid hatt behov og lyst til å lage ting, og jeg tror det som fikk meg til å starte, det første jeg husker som virkelig inspirerte meg til det, var da mamma satt å tegnet ansikter og fine damer på en svært enkel måte, men i mine øyne veldig fine. Jeg husker også spesielt et minne i minneboka mi, hvor navnet mitt var skrevet på en spesiell måte. Tèn i Tone var en rød fin fluesopp som sammen med de resterende bokstavene, liksom vokste opp fra skogen. Denne prøvde jeg å etterligne og  gjorde at jeg ville tegne selv. 

Disse minnene var kanskje da jeg var rundt 6.-10.år, og etter det har jeg fortsatt med å utforske, prøve ut og lære meg nye ting.

 Jeg blir veldig inspirert av naturen rundt meg, og ettersom jeg bor med de vakre fjellene i Børgefjell Nasjonalpark rundt meg, er det rikelig med motiver å ta av. Dalen Susendal er grønn og frodig, og den vakre elva Susna speiler alt i et fossende inferno, eller som en rolig, vannsløyfe som bukter seg gjennom dalen. Av og til farget irrgrønn av smeltevann fra breene i fjellet.

Jeg har begynt på et nytt tiår i livet mitt, og jeg har bestemt meg for at dette tiåret skal fylles med det jeg liker aller mest. Jeg skal realisere drømmer og dele gleden av å skape. 

Jeg håper du følger meg på veien, lar deg begeistre og inspirere, og kanskje dele gleden med en liten kropp som kan bli inspirert slik jeg ble. 

VELKOMMEN TIL MIN KREATIVE VERDEN!