OM MEG: 


 E HAR EIN IDÈ...

Jeg har alltid hatt behov og lyst til å lage ting, og jeg tror det som fikk meg til å starte, det første jeg husker som virkelig inspirerte meg til det, var da mamma satt å tegnet ansikter og fine damer på en svært enkel måte, men i mine øyne veldig fine. Jeg husker også spesielt et minne i minneboka mi, hvor navnet mitt var skrevet på en spesiell måte. Tèn i Tone var en rød fin fluesopp som sammen med de resterende bokstavene, liksom vokste opp fra skogen. Denne prøvde jeg å etterligne og  gjorde at jeg ville tegne selv. 

Disse minnene var kanskje da jeg var rundt 6.-10.år, og etter det har jeg fortsatt med å utforske, prøve ut og lære meg nye ting.

 Jeg blir veldig inspirert av naturen rundt meg, og ettersom jeg bor med de vakre fjellene i Børgefjell Nasjonalpark rundt meg, er det rikelig med motiver å ta av. Dalen Susendal er grønn og frodig, og den vakre elva Susna speiler alt i et fossende inferno, eller som en rolig, vannsløyfe som bukter seg gjennom dalen. Av og til farget irrgrønn av smeltevann fra breene i fjellet.

Jeg har begynt på et nytt tiår i livet mitt, og jeg har bestemt meg for at dette tiåret skal fylles med det jeg liker aller mest. Jeg skal realisere drømmer og dele gleden av å skape. 

Jeg håper du følger meg på veien, lar deg begeistre og blir inspirert, og kanskje deler du gleden av å skape med en liten kropp som kan bli inspirert slik jeg ble. 

VELKOMMEN TIL MIN KREATIVE VERDEN!